Príprava na zážitok Airbnb
Príprava na zážitok Airbnb
- NávodyČo musím vedieť pred účasťou na online zážitku na platforme Zoom?Skôr ako sa zúčastníte zážitku, sa uistite, že vaše zariadenie spĺňa systémové požiadavky platformy Zoom, a otestujte svoje internetové prip…
- NávodyÚrovne intenzity pre dobrodružstvá AirbnbKaždé dobrodružstvo na Airbnb bude mať priradenú jednu zo štyroch úrovní intenzity, ktorú určí hostiteľ, aby hosťom poskytol predstavu o tom…
- NávodyAko sa môžu hostia zážitkov a dobrodružstiev Airbnb pripraviť na fyzické aktivity?Zabezpečenie tekutín, správne oblečenie a plánovanie pre prípad núdze – premyslite si všetky možnosti, ako sa môžete poriadne pripraviť na s…
- NávodyČo mám robiť, ak sa chcem zúčastniť zážitku Airbnb, ktorý zahŕňa jedlo, a ja alebo moji spolucestujúci máme potravinovú alergiu?Alergiu na jedlo oznámte svojim hostiteľom vždy vopred, aby ste spolu mohli prediskutovať, či alebo ako je možné jej prispôsobiť menu.
- NávodyAko môžem naplánovať núdzovú situáciu, keď som na zážitku alebo dobrodružstve na Airbnb?Môžete použiť šablóny bezpečnostných plánov tak, ako ich poskytujú Americký červený kríž a Medzinárodná federácia Červeného kríža a Červenéh…
- NávodyAký druh zdravotnej evakuačnej podpory je dostupný počas zážitkov a dobrodružstiev Airbnb?Spoločnosť International SOS pomáha hostiteľom a hosťom s nevyhnutnou evakuáciou zo zdravotných dôvodov a poskytuje odborné odporúčania týka…
- NávodyČo potrebujem vedieť o hostení zážitkov a dobrodružstiev Airbnb v odľahlých oblastiach?Hostitelia, ktorí vedú zážitky v odľahlých oblastiach, môžu vyžadovať osobitné zručnosti alebo certifikácie, aktuálny kurz prvej pomoci aleb…
- NávodyAko môžem chrániť morský život pri potápaní sa a šnorchlovaní počas zážitku Airbnb?Postupujte podľa pokynov hostiteľov a nerušte zvieratá ani ich biotopy.
- NávodyAko mám interagovať s koňmi na zážitku Airbnb?Naši odborní hostitelia sú zvierací šampióni, ktorí vytvárajú zážitky podporujúce zodpovedné interakcie, pričom blaho zvierat je prioritou.
- PravidláNormy kvality pre zážitky so zvieratami na AirbnbNaši odborní hostitelia sú zvierací šampióni, ktorí vytvárajú zážitky podporujúce zodpovedné interakcie, pričom blaho zvierat je prioritou.
- NávodyMám naplánovaný zážitok na Kube. Ako môžem kontaktovať svojho hostiteľa?Kontaktujte svojho hostiteľa ešte pred odchodom na Kubu, aby ste si doladili podrobnosti. Väčšina našich hostiteľov na Kube uprednostňuje pr…
- NávodyVonkajšie zážitky: Rady pre hostíZážitky vonku vám ponúkajú zriedkavé príležitosti, ktoré si môžu vyžiadať úroveň pripravenosti nad rámec vášho každodenného normálu. Sme rad…